Skip to content

 Is mineraalwater gezond voor jou? De waarheid over blootgesteld mineraalwater

Mineraalwater wordt beschreven als water met ten minste 250 delen per miljoen totaal opgeloste vaste stoffen of TDS en mineralen. Het kan worden bereid of kan van nature op de bron of in flessen worden geconsumeerd. De voordelen van mineraalwater zijn breed en er zijn nu verschillende apparaten en systemen die zich richten op het behoud van netheid, versheid en het behoud van de goede mineralen.

Enkele voordelen

Natuurlijk mineraalwater H2O is beschikbaar, maar is niet zo vaak als het rechtstreeks uit de bron wordt genomen. Momenteel zijn er gebottelde versies beschikbaar die het lichaam goed hydrateren. Natuurlijk mineraalwater komt uit een natuurlijke bron of bron en bevat concentraties van natuurlijke sporenelementen zoals calcium en magnesium die nuttig zijn voor een goede gezondheid. Fonkelend en niet-sprankelend mineraalwater verschilt niet veel behalve de koolstofdioxideconcentratie. Deze hebben een hogere mineralenconcentratie in vergelijking met water dat uit een bron of uit een bron komt.

Gezonde vereisten met mineraalwater worden ook aangegeven op verschillende locaties over de hele wereld. De voordelen van toegevoegde mineralen kunnen worden gemeten, ongeacht de prijs en het proces van bottelen. Sommige mensen vinden dat de smaak niet zo smakelijk is als traditioneel water. Er zijn echter versies met verschillende smaken om de smakelijkheid te verbeteren.

Natuurlijk zijn

Natuurlijk mineraalwater H2O is het meest natuurlijke water dat toegankelijk en beschikbaar is voor de meerderheid. Personen wordt aangeraden dagelijks 1,5 tot 2 liter water te drinken of minimaal 8 tot 10 glazen water. Er zijn veel voordelen die direct of na een bepaalde periode kunnen worden opgemerkt, zoals een zachtere en natuurlijk stralende huid, een meer energieke toestand, betere slaap, verlichting van de omstandigheden en symptomen en preventie van verschillende ziekten.

Sommige vereisten voor natuurlijk zijn omvatten alleen van een geïdentificeerde, geteste en beschermde bron, die bij de bron wordt gebotteld, van nature gezond is zonder behandeling, afwezigheid van additieven behalve in speciale gevallen zoals koolzuurhoudend koolzuurhoudend water, vrij van vervuiling en verontreinigingen, die van een bekende en constante kwaliteit zijn met een stabiele samenstelling in de loop van de tijd en waarvan geen bestanddelen zijn verwijderd die de unieke kenmerken van het water zouden kunnen veranderen. Een label kan ook aanwezig zijn om de typische minerale analyse aan te geven.

Mineraalwater gezond houden

Mineraalversterkende waterzuiveringssystemen zijn de afgelopen jaren ontwikkeld om de meest bekende verontreinigingen, stoffen en geneesmiddelen te verwijderen zonder de goede mineralen te verwijderen die van nature in het water aanwezig zijn. Mineraalwater biedt voordelen vanwege de voedingswaarde van de mineralen, zelfs in sporenniveaus. Andere kenmerken worden ook gehandhaafd zoals de smaak, het uiterlijk en de geur. Verschillende processen kunnen worden gebruikt om de gezondheid te reinigen en in stand te houden, zoals ionenuitwisseling, omgekeerde osmose en filtratie.

Home-filters kunnen met name systemen helpen die via een ionenuitwisselingsproces werken. Het hele systeem kan in verschillende stadia werken, zoals een koolstoffase, een micronfilter en een multimediablok om bacteriën en andere bekende verontreinigingen kwijt te raken. Minerale revitalisatie verwijdert alle mineralen die van nature voorkomen in het grondwater en vervangt ze vervolgens in de juiste hoeveelheden en soorten.

Meer voordelen

De voordelen van mineraalwater omvatten ook een verbeterde nier- en leverfunctie door menselijke orgaancellen te activeren en het metabolisme te verbeteren. Het kan zware metalen, vergiften, roest, arsenicum, lood, ziektekiemen en zelfs chloor verwijderen, wat kanker en hartaandoeningen veroorzaakt. Het balanceert ook de zuurgraad van water dat niet langer nodig is door het lichaam. Ziekten zoals de ziekte van Alzheimer, osteoporose en cardiovasculaire problemen kunnen worden voorafgegaan door regelmatige consumptie.Source by Peter Patterson